Team

Stefan Andersson

Delägare och Kundkontakt
Stefan byggde upp SA Bygg. I grunden är han anläggare, det vill säga förberedelser inför husbygge. Med tiden har han utbildat sig till snickare och idag är han framförallt arbetsledare och projektledare av de stora projekten. Han är en positiv och ödmjuk person med mycket driv! Även på fritiden bygger Stefan, fast i detta fall bilar, så som Hot Rod bilar och hans egna raggarbilar. Annars gillar Stefan att umgås med familjen och att resa till favoritlandet USA.

Roland Sjöholm

Delägare och Kundkontakt
Roland är delägare av SA Bygg och arbetar framförallt med våra kunder! Som spindeln i nätet tar han hand om administration och olika byggprojekt. Som person är Roland positiv och glad, men framför allt engagerad i allt han gör! Roland är trebarns-pappa och umgås därför mycket med sin familj på fritiden.

Mikael Tränk

Snickare
Mikael har jobbat som snickare i snart 30 år, han tycker om att ha en nära kontakt med kunderna för att kunna hjälpa dem på bästa sätt. Han har en positiv livssyn, ser möjligheterna istället för problemen och tycker det är kul att vara kreativ för att hitta den lösning som kunden är nöjd med.

På fritiden tycker han om att spela golf och resa iväg med sin husvagn.

Tobias Eckerhagen

Snickare
För Tobias är skapandet en livsstil. Han tycker om att se ett hus växa fram från i en ritning till dess att det får en egen karaktär, skapad av de människor som kreativt arbetar med bygget. Han tycker om att arbeta med händerna, se utmaningarna där han får möjligheten att hitta unika och personliga lösningar.
Även på fritiden är han kreativ, då skriver han musik, spelar gitarr och fortsätter att skapa.

Daniel Lovén

Plåtslagare
Daniel är en av våra plåtslagare på SA Bygg. Han är en lugn, sansad och trevlig person. När han inte jobbar hos oss gillar han att umgås med vänner och åka ut på olika fisketurer. Nybliven pappa.

Philip Hansson

Snickare
Att bygga saker är en del av Philips liv. Han har jobbat som snickare i tre år, men på fritiden så bygger han hus när han inte bygger om eller renoverar gamla bilar. Han tycker om att arbeta med händerna och kroppen, vara kreativ i sitt tänkande, skapa saker från grunden och hjälpa kunderna att uppfylla sina drömmar.

Hampus Rasmussen

Plattsättare
För ett par år sedan bytte Hampus arbetet på ett lantbruk mot jobbet som plattsättare. Han tyckte inte om industrialiseringen inom jordbruket och ville ägna sig åt ett hantverk, kunna skapa och ha tid för de kreativa tankarna. Han jobbar mest med badrum, gillar att arbeta med färg och form, dessutom trivs han när han får möjligheten att hitta smarta lösningar på de problem som kan uppstå under byggnadsprocessen.
Han har inspirerats av de andra killarna på SA Bygg och ägnar en del av sin fritid åt att lära sig spela gitarr.

Patrik Magnusson

Snickare
Patrik har tidigare arbetat med både rivningsarbeten och som smed. Det ger honom en bred kunskapsbas. Han är duktig på att läsa ritningar och vet hur olika material fungerar. Även om han inte har någon ritning ser han vilka möjligheter som finns och han tycker om den skapande processen – från tanke till dess att kunden är nöjd med produkten.

På fritiden ägnar han sig också åt att skapa, han förbättrar det egna huset, jobbar i trädgården eller bygger bilar som han sedan tävlar med på folkracebanan.

Peter Tingne

Snickare
Efter att ha utbildat sig till webbdesigner och studiotekniker har han jobbat som bokbindare,  varit telefonförsäljare och egen företagare. Men nu har han bytt bana. Peter är väldigt kreativ, tycker om att skapa saker med sina händer, möta kunderna och hjälpa dem. Han ägnar sina kvällar och helger åt musik, tillsammans med hustrun Karin spelar han soul och blues i ett band. Han tycker att han som snickare och musiker får det bästa av två världar.

Kevin Mathisson

Snickare
Kevin är snickaren som älskar finlir. Han brinner för att genomföra projekt av alla typer och att ge dem en riktigt snygg Finish, oavsett om det är på jobbet eller hemma. Han är självständig, lugn och omtänksam. På fritiden spelar han gärna fotboll eller umgås med familj och vänner. Givetvis blir det en del byggprojekt på fritiden också. Varför köpa saker till hemmet när man kan bygga dem själv. För Kevin är det mesta möjligt.

Tim Rode

Snickare

Jenny

Administratör

Var inte blyg. Ta kontakt!

Är du intresserad av vad vi kan göra för dig, skicka oss en förfrågan så återkommer vi till dig så snart vi kan!