Team

Stefan Andersson

Delägare och Kundkontakt
Stefan byggde upp SA Bygg. I grunden är han anläggare, det vill säga förberedelser inför husbygge. Med tiden har han utbildat sig till snickare och idag är han framförallt arbetsledare och projektledare av de stora projekten. Han är en positiv och ödmjuk person med mycket driv! 

Roland Sjöholm

Delägare och Kundkontakt
Roland är delägare av SA Bygg och arbetar framförallt med våra kunder! Som spindeln i nätet tar han hand om administration och olika byggprojekt. Som person är Roland positiv och glad, men framför allt engagerad i allt han gör! 

Mikael Tränk

Snickare
Mikael har jobbat som snickare i snart 30 år,  han har en positiv livssyn, ser möjligheterna istället för problemen och tycker det är kul att vara kreativ för att hitta den lösning som kunden är nöjd med.

Hampus Rasmussen

Plattsättare
För ett par år sedan bytte Hampus arbetet på ett lantbruk mot jobbet som plattsättare. Han jobbar mest med badrum, gillar att arbeta med färg och form, dessutom trivs han när han får möjligheten att hitta smarta lösningar på de problem som kan uppstå under byggnadsprocessen.

Daniel Lovén

Plåtslagare
Daniel är en av våra plåtslagare på SA Bygg. Han är en lugn, sansad och trevlig person. 

Philip Hansson

Snickare
Att bygga saker är en del av Philips liv. Han har jobbat som snickare i tre år,  han tycker om att arbeta med händerna och kroppen, vara kreativ i sitt tänkande, skapa saker från grunden och hjälpa kunderna att uppfylla sina drömmar.

Kevin Mathisson

Snickare
Kevin är snickaren som älskar finlir. Han brinner för att genomföra projekt av alla typer och att ge dem en riktigt snygg Finish, oavsett om det är på jobbet eller hemma. Han är självständig, lugn och omtänksam.

Patrik Magnusson

Snickare
Patrik  är duktig på att läsa ritningar och vet hur olika material fungerar. Även om han inte har någon ritning ser han vilka möjligheter som finns och han tycker om den skapande processen – från tanke till dess att kunden är nöjd med produkten.

Peter Tingne

Snickare
Peter är väldigt kreativ, tycker om att skapa saker med sina händer, möta kunderna och hjälpa dem. Han ägnar sina kvällar och helger åt musik och han tycker att som snickare och musiker får det bästa av två världar.

Carina Olsson

Tim Rode

Snickare/plattsättare
Tim är en lugn och stabil kille. Detta är egenskaper som passar utmärkt när det gäller finsnickeri, våtrumsarbete och plattsättning.

Rikard Jönsson

Var inte blyg. Ta kontakt!

Är du intresserad av vad vi kan göra för dig, skicka oss en förfrågan så återkommer vi till dig så snart vi kan!