Team

Roland Sjöholm

Ägare och chef/ledare.
Roland äger SA Bygg tillsammans med sin fru Jennie. Som spindeln i nätet har han hand om det övergripande ansvaret för administration, kundkontakter, ekonomi och ledning av Team SA. Som person är Roland positiv och glad men framför allt engagerad i allt han gör.

Mikael Tränk

Byggledare
Mikael har jobbat som snickare och arbetsledare i 30 år. Här på SA bygg har han ansvaret för kundkontakter, offerter och planering projekt/personal.

Daniel Lovén

Kundkontakt & plåtslagare
Daniel är en av våra plåtslagare på SA Bygg. Han är en lugn, sansad och trevlig person. 

Philip Hansson

Snickare
Att bygga saker är en del av Philips liv. Han tycker om att arbeta med händerna och kroppen, vara kreativ i sitt tänkande, skapa saker från grunden och hjälpa kunderna att uppfylla sina drömmar.

Tim Rode

Snickare & plåtslagare
Tim är en lugn och stabil kille. Detta är egenskaper som passar utmärkt när det gäller finsnickeri och plåtjobb.

Patrik Magnusson

Snickare
Patrik  är duktig på att läsa ritningar och vet hur olika material fungerar. Även om han inte har någon ritning ser han vilka möjligheter som finns och han tycker om den skapande processen – från tanke till dess att kunden är nöjd med produkten.

Peter Tingne

Snickare
Peter är väldigt kreativ, tycker om att skapa saker med sina händer, möta kunderna och hjälpa dem. Han ägnar sina kvällar och helger åt musik och han tycker att som snickare och musiker får det bästa av två världar.

Carina Olsson

Kundkontakt, ekonomi & administration
Carina är den som oftast svarar i vår växeltelefon och tar emot inkommande e-post. Hon håller också ordning på all administration och ”jagar” följesedlar och tidsrapporter.

Marcus Nevelin

Snickare

Marcus är noggrann snickare med mer än 10 år i branschen.

Fredrik Eriksson

Plattsättare & snickare
Fredrik är vår specialist när det gäller våtrum såsom badrum och tvättstugor. Han ser till att hitta bästa lösningarna utifrån kundens önskemål.

Willy Sjöholm

Snickare & vice byggledare

Willy jobbar snabbt och noggrant både ute på bygget och inne på kontoret.

På fritiden jagar han bollen i Skivarps GIF.

Var inte blyg. Ta kontakt!

Är du intresserad av vad vi kan göra för dig, skicka oss en förfrågan så återkommer vi till dig så snart vi kan!