Vi erbjuder

Renovering och ombyggnad

Funderar du över att renovera ditt hus, din lägenhet eller lokal? Vi på SA Bygg hjälper till med allt från att renovera kök samt byta fönster, dörrar eller golv. Eller varför inte allt på en gång?
Inget jobb är för litet och ingenting är för stort för oss. Vi erbjuder dig en komplett tjänst och har den kapacitet som krävs för att hjälpa till från idé till en avslutad renovering. Har du en ritning hjälper det till, men vi kan också lotsa dig till rätt hjälp. Våra kunniga och serviceinriktade medarbetare har stora erfarenheter inom bygg och plåtslageri. Dessutom har vi väl utvecklade samarbeten, med arkitekter samt underentreprenörer som målare, rörläggare, murare och elektriker. Vi förser dig med de kontakter du behöver.

Uppskattat pris: Vi gör ett kostnadsfritt besök i det hus, den lägenhet eller lokal som du önskar renovera och lämnar därefter en prisuppskattning. 

Tidsåtgång: Efter vårt första kostnadsfria besök gör vi en tidsberäkning och tillsammans med kunden sätter vi upp en plan för när arbetet ska genomföras. Vi på SA Bygg har en framförhållning på tre månader.
SA Bygg följer kollektivavtal och Arbetsmiljöverkets lagar och förordningar.

Badrum

Du kan lita på oss i vått och i torrt! Det finns mycket att tänka på när du ska bygga eller renovera ditt badrum. Därför är det viktigt att anlita en byggfirma som har den kompetens som krävs. Alla våra kakelsättare är utbildade enligt branschstandard och är certifierade för våtrumsarbete av BKR – Bygg Keramik Rådet.
Bra att tänka på! Storleken på badrummet spelar inte så stor roll. Det som skiljer priset mest åt mellan olika badrum är val av inredning och kakel. Även placering av toalettstol och vattenuttag spelar in. Ska man omplacera dessa stiger kostnaden.

Uppskattat pris: En komplett badrumsrenovering inklusive allt så som elektriker, rörläggare, allt material och arbete kostar c:a 280-330.000 kr före ROT-avdrag. 

 

Takbyte

Tak över huvudet. Vi erbjuder helhetslösningar inom tak. Vi har våra egna erfarna plåtslagare och  arbetar med betong- och tegelpannor samt plåttak.

Det som gör att priset varierar mest förutom storleken är hur många vinklar husets tak har, alltså om det finns många kupor, skorstenar eller ventilationshuvar att ta hänsyn till. Ju fler vinklar desto mer plåtarbete, vilket höjer kostnaden.

Tips: Se över fönsterbyte och kuprenovering när du ändå har ställningen uppe.

Uppskattat pris: Ett tak på ca 150-200  kostar någonstans mellan 300 000 – 400 000 kr att byta. I priset ingår förutom arbets- och materialkostnad ställning som vi monterar upp och ned.

Tidsåtgång: 2-4 veckor beroende på omfattningen av plåtarbetet.

Vi följer arbetsmiljöverkets föreskrifter när det gäller byggnation och användning av byggnadsställningar. Våra anställda är utbildade i dessa riktlinjer och i företaget har vi en tydlig arbetsmiljöpolicy.

Framförhållningen i vårt arbetsschema är ca 3 månader.

 

Till- och Nybyggnad

Bygga till, bygga nytt! Vi erbjuder totalentreprenad när det gäller tillbyggnad och nybyggnation. Förutom vårt eget kompetenta byggäng samarbetar vi med lokala murare, målare, elektriker och rörläggare. Vi vill gärna komma in tidigt i planeringsarbetet och arbetar nära arkitekter och konstruktörer. Vi kan även hjälpa er med bygglovsansökan.

Börja gärna dialogen med oss i tidig planeringsfas. Vi agerar som ert bollplank och tillför vår kompetens i era tankar kring bygget. Alltför att säkerställa en bra byggupplevelse för dig som kund.

Uppskattat pris: En tillbyggnad utan våtutrymmen kostar i grova drag 30.000 kr/m² och med våtutrymmen som kök, badrum, tvättstuga c:a 40.000 kr/m².

Tidsåtgång: 3-4 månader för en tillbyggnad och 6-8 månader för en  ny villa.

Framförhållningen i vårt arbetsschema är ca 3 månader.

 

Vi är certifierade för:

Fönstermontage i samarbete med Elitfönster och Svenska Fönster

www.elitfonster.se och www.svenskafonster.se

 

Var inte blyg. Ta kontakt!

Är du intresserad av vad vi kan göra för dig, skicka oss en förfrågan så återkommer vi till dig så snart vi kan!