Om oss

SA Bygg startades år 2001 av Stefan Andersson. År 2010 gick Roland Sjöholm, som då varit anställd i företaget under flera år, in som delägare vid sidan av Stefan. År 2022 tog Roland med fru Jennie över som ägare. Vi är idag ett starkt gäng på 15 personer som tillsammans gjort företaget till ett av de större inom vår bransch och inom kommunen. Vi har säkerställt en bred kompetens bland våra anställda för att kunna erbjuda och utföra kompletta totalentreprenader.

Hos oss finns allt från snickare till våtrumsspecialister och plåtslagare med lång erfarenhet av branschen. Med andra ord kan vi på SA Bygg utföra allt från badrum (vi är våtrumscertifierade) och kök, ombyggnader och renoveringar till takbyten. Vi bygger också hela fritidshus och villor.

Inför framtiden är vår målsättning att fortsätta precis som idag. Nu gäller det att sysselsätta och ta hand om den personal som tillkommit under några händelserika expansionsår. Det är viktigt att vår personal trivs, då blir arbetet roligare samtidigt som resultatet blir bättre.

Våra ledstjärnor – tydlighet och trygghet

Vi satsar stort på att alltid vara tydliga i kommunikationen med våra kunder. Vi tar aldrig in jobb som vi vet med oss att vi inte hinner med. Ledstjärnan för alla våra anställda är pålitlighet och att kunden alltid ska känna sig trygg med att anlita oss. Vi har fått mycket uppskattning för att vi är duktiga på att kommunicera under arbetets gång och om vi skulle bli försenade i den överenskomna tidplanen meddelar vi det givetvis i förväg.

Här finns vi

Vi på SA Bygg verkar främst i Skurups kommun med omnejd. De flesta uppdrag får vi efter att ryktet om våra väl utförda jobb spridit sig mellan vänner och släktingar. Därför får vi ofta uppdrag även utanför den egna kommungränsen.

Var inte blyg. Ta kontakt!

Är du intresserad av vad vi kan göra för dig, skicka oss en förfrågan så återkommer vi till dig så snart vi kan!